Voor en na

We begrijpen dat jouw uiterlijke schoonheid
verbetert je innerlijke schoonheid en vice versa.

ONS RESULTAAT

Spierontspanners

Een spierontspanners behandeling kan de oplossing zijn voor verschillende klachten. Denk aan ouderdomsverschijnselen, een strenge blik, migraine, overmatig zweten en zelfs tandenknarsen.
Onze arts is gespecialiseerd in anti-ageing en is tevens ook hoofd KNO-arts in het Erasmusziekenhuis. Zijn expertise en ervaring van het gezicht leveren mooie natuurlijke resultaten op. Essential Aesthetics werkt met juiste experts en de beste merken: Dysport, Spierontspanners, Vistabel, Bocouture en Azzalure.

ONS RESULTAAT

Fillers

De term ‘fillers’ zegt eigenlijk alles; een filler vult tijdelijk (verloren) volume. Zo kun je plooien en rimpels opvullen met fillers, via filler-injecties. Een filler is een gel op basis van hyaluronzuur. Deze stof verbetert de hydratatie en kwaliteit van de huid. Naarmate je ouder wordt, verliest jouw huid volume, waardoor je er moe of ouder uit kunt zien. Je krijgt bijvoorbeeld diepere rimpels, een ingeklapte neusplooi of ingevallen jukbeenderen en wangen. Als je in de spiegel kijkt, heb je natuurlijk liever een jeugdiger uiterlijk. Heeft je wat hulp nodig of bent je niet helemaal tevreden met jouw gezichtsvormen en contouren, vraag dan onze specialisten om een ​​vrijblijvend adviesgesprek.

ONS RESULTAAT

Skinboosters

Ontdek nu het geheim van langdurige hydratatie van jouw huid. Te veel zon, stress, ongezonde voeding, milieuvervuiling; allemaal factoren die invloed hebben op jouw huid. Je huid houdt minder vocht vast, terwijl dat juist zo belangrijk is voor een gladde, soepele en stralende huid. Heb je last van een droge huid, een vale huid, of een ongezonde huid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

ONS RESULTAAT

Borstvergroting

We geven je graag een goed beeld van een borstvergroting en wat hierbij komt kijken. Aller eerst, is de kwaliteit van de implantaten super belangrijk. Bij een borstvergroting is de kwaliteit van de implantaten erg belangrijk. Daarom zijn de implantaten die Essential Aesthetics gebruikt veilig; ze lekken niet en gaan een leven lang mee.

ONS RESULTAAT

Borstlift