Skip to main content

Voor en na

We begrijpen dat jouw uiterlijke schoonheid
verbetert je innerlijke schoonheid en vice versa.

ONS RESULTAAT

Spierontspanners

Een spierontspanners behandeling kan de oplossing zijn voor verschillende klachten. Denk aan ouderdomsverschijnselen, een strenge blik, migraine, overmatig zweten en zelfs tandenknarsen.
Onze arts is gespecialiseerd in anti-ageing en is tevens ook hoofd KNO-arts in het Erasmusziekenhuis. Zijn expertise en ervaring van het gezicht leveren mooie natuurlijke resultaten op. Essential Aesthetics werkt met juiste experts en de beste merken: Dysport, Spierontspanners, Vistabel, Bocouture en Azzalure.

ONS RESULTAAT

Fillers

De term ‘fillers’ zegt eigenlijk alles; een filler vult tijdelijk (verloren) volume. Zo kun je plooien en rimpels opvullen met fillers, via filler-injecties. Een filler is een gel op basis van hyaluronzuur. Deze stof verbetert de hydratatie en kwaliteit van de huid. Naarmate je ouder wordt, verliest jouw huid volume, waardoor je er moe of ouder uit kunt zien. Je krijgt bijvoorbeeld diepere rimpels, een ingeklapte neusplooi of ingevallen jukbeenderen en wangen. Als je in de spiegel kijkt, heb je natuurlijk liever een jeugdiger uiterlijk. Heeft je wat hulp nodig of bent je niet helemaal tevreden met jouw gezichtsvormen en contouren, vraag dan onze specialisten om een ​​vrijblijvend adviesgesprek.

ONS RESULTAAT

Skinboosters

Ontdek nu het geheim van langdurige hydratatie van jouw huid. Te veel zon, stress, ongezonde voeding, milieuvervuiling; allemaal factoren die invloed hebben op jouw huid. Je huid houdt minder vocht vast, terwijl dat juist zo belangrijk is voor een gladde, soepele en stralende huid. Heb je last van een droge huid, een vale huid, of een ongezonde huid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

ONS RESULTAAT

Borstvergroting

We geven je graag een goed beeld van een borstvergroting en wat hierbij komt kijken. Aller eerst, is de kwaliteit van de implantaten super belangrijk. Bij een borstvergroting is de kwaliteit van de implantaten erg belangrijk. Daarom zijn de implantaten die Essential Aesthetics gebruikt veilig; ze lekken niet en gaan een leven lang mee.

ONS RESULTAAT

Borstlift

De borstlift behandeling is een veel voorkomende procedure voor cosmetische chirurgie. Tijdens deze operatie wordt de borst omgevormd tot een borst die er jonger uitziet en steviger aanvoelt. De operatie heet ook wel mastopexie. Deze wordt uitgevoerd bij vrouwen bij wie de borsten zijn gaan hangen. Dit is vaak het resultaat van zwangerschap, borstvoeding, ouderdom en/of zwaartekracht. Het effect van zwangerschap en een uitzetting van de borsten met melk zorgt ervoor dat de vezelige banden die de borsten in hun jeugdige vorm ondersteunen, afbreken en de huid uitrekt.

ONS RESULTAAT

Borstverkleining

Rugklachten, oncomfortabel zijn met jouw borsten, of simpelweg borsten die niet bij jouw lichaamsbouw passen. Welke reden jij ook hebt om jouw borsten te verkleinen. Essential Aesthetics helpt je graag bij het realiseren van jouw wens. Een borstverkleining kan de oplossing zijn wanneer je kleinere of stevigere borsten wil. Om jouw borsten te verkleinen kunnen verschillende methoden gebruikt worden, zelfs verkleinen door het verwijderen van vet (liposuctie) kan een methode zijn. Onze chirurg bekijkt tijdens een vrijblijvend adviesgesprek samen met jou de mogelijkheden, zodat het beste resultaat met zo weinig mogelijk littekens bereikt wordt.

ONS RESULTAAT

Liposuctie

Bij Essential Aesthetics specialiseren wij in liposuctie, vet aspiratie en dermolipectomie, vet snijden. Naast liposuctie is er nu ook LipoSculpting, een nog geavanceerdere manier van liposuctie. Als je liposuctie overweegd, blijf dan lezen!
Soms, als we het proberen (wanneer we de energie en tijd kunnen vinden), geeft sporten ons niet het resultaat waar we op hebben gehoopt. Liposuctie kan dan een optie zijn. Let wel op dat liposuctie geen manier is om gewicht te verliezen, maar meer om overig vet op bepaalde plekken weg te halen, zoals buikvet bijvoorbeeld.
Veel vrouwen hebben last van opgehoopd vet rond de heupen, dijen, buik en bovenarmen. Dit is vooral het geval na een zwangerschap door de invloeden van hormonen of de overgang. Voor mannen zijn de ophopingen vaak rond het buik of nek gebied. Maar ook rond de knieën, in het gezicht, rond de enkels, rug en zitvlak. Dit is moeilijk weg te trainen. Liposuctie kan dan de ideale oplossing zijn. Soms moet vet ook weggehaald worden om het beste resultaat te behalen (dermolipectomie), wat vaak gebeurd bij het behandelen van cellulitis.

ONS RESULTAAT

Liposculpture/360°

Sinds kort is een van de meest innovatieve behandelingen op het gebied van vetverwijdering ook in Nederland mogelijk: Liposculpting. Deze Zuid-Amerikaanse behandelingsmethode kunnen wij op een veilige en gecontroleerde manier uitvoeren. Het is dus niet langer nodig om naar het buitenland af te reizen voor deze doeltreffende behandeling. Liposculpting Liposculpting tilt bodycontouring naar een volgend niveau en is in het buitenland een erg populaire techniek.
Essential Aesthetics werkt samen met een internationale ervaringsdeskundige (lees meer over onze internationale artsen). Luca Piombino. Dr. Piombino is getraind in Zuid-Amerika en onder andere gespecialiseerd in bodycontouring met liposuctie en lipofilling.

ONS RESULTAAT

Mommy makeover

De naam zegt het al. Het moederschap is een van de mooiste dingen die een vrouw kan meemaken. Helaas gaat dat vaak samen met hormonale veranderingen en veranderingen van het lichaam door de zwangerschap, bevalling en borstvoeding. Veel vrouwen durven na het krijgen van kinderen amper in de spiegel te kijken, omdat zij zichzelf niet meer herkennen. Herken je dit? En wil je weer in vorm door het leven? Essential Aesthetics helpt je graag, zodat je weer met trots in de spiegel kan kijken.

ONS RESULTAAT

Bilvergroting met vet (BBL)

Wij zijn bij Essential Aesthetics onder meer gespecialiseerd in bilvergroting, zoals de Braziliaanse billift of bilvergroting met implantaten. Overweegt je een bilvergroting? Lees dan verder! Jennifer Lopez, Kim & Khloe Kardashian, Beyoncé, Kylie Jenner en Amber Rose, zijn allemaal beroemdheden met veel bewonderde grote billen. Of deze dames nu een beetje hulp hebben gehad of niet, volle billen zijn prachtig. Ook in Nederland groeit de vraag naar bilvergroting. Wilt je rondere of vollere billen? Dat kan nu ook in Nederland, in alle veiligheid en met langdurig resultaat.

ONS RESULTAAT

Bilvergroting met fillers

Net als bij het gezicht neemt de elasticiteit en het volume van de billen af ​​met de leeftijd, eigenlijk vanaf de leeftijd van 25 jaar. Veel vrouwen verliezen volume en zijn ontevreden over de vorm van hun billen. We verliezen ook volume in onze billen na een dieet. Tijdens consulten horen onze doktoren vrouwen vaak klagen over hun plattere billen, met name een hekel aan hun billen in bikini, badpak en / of lingerie. Met de Sculptra filler van Essential Aesthetics is het mogelijk om de vorm aan te passen zodat de billen aan volume en stevigheid winnen en er een liftend effect ontstaat.

ONS RESULTAAT

Bilvergroting met implantaten

Veel mensen vinden dit een spannende procedure. Hoewel borstvergrotingen met implantaten tegenwoordig heel normaal zijn, kijken velen raar op van bilimplantaten. Dat komt ook voort uit angst voor slechte implantaten en de risico’s die daarbij horen. Maar inmiddels zijn er zeer veilige implantaten op de markt, die speciaal ontwikkeld zijn voor de billen. De implantaten voelen natuurlijk aan en gaan een leven lang mee (mits er geen klachten zijn). Essential Aesthetics werkt samen met een zeer betrouwbare fabrikant van hoogwaardige implantaten.

ONS RESULTAAT

Buikwandcorrectie

Vooral als we wat ouder worden, verslapt de huid van je buik. Dat kan ook komen door sterk gewichtsverlies of zwangerschappen. In alle gevallen heb je het gevoel steeds je buik te moeten inhouden. De wens van veel mannen en vrouwen van alle leeftijden is een strakkere of plattere buik. Natuurlijk is een gezonde levensstijl belangrijk en helpen buikspieroefeningen maar daar zijn grenzen aan. Hoeveel buikspieroefeningen je ook doet en hoe gezond je ook leeft, er zijn helaas gevallen waarin een operatie de enige manier is om van die slappe buik af te komen.

ONS RESULTAAT

Ooglidcorrectie

Een vermoeide blik, hangende oogleden, oogwallen, met een ooglidcorrectie kijk je weer fris de wereld in. Als je er moe uitziet door hangende oogleden, rimpels of wallen helpt een ooglidcorrectie je aan een jongere, frisse blik. Genetische aanleg, slaapgebrek of ouder worden; allemaal mogelijke oorzaken van een slappere huid rond je ogen. Maar met een ooglidcorrectie kan je hier heel goed iets aan doen. Een ooglidcorrectie (blepharoplastiek) is een relatief kleine ingreep die met plaatselijke verdoving kan worden uitgevoerd. Het resultaat van een ooglidcorrectie blijft ongeveer tien jaar zichtbaar. Zowel het bovenooglid als het onderooglid kunnen gecorrigeerd worden. Onze artsen zijn gespecialiseerd in het minimaliseren van littekens, zodat een uitgeruste blik het enige is wat anderen na de genezingsperiode straks aan je zien, na de genezingsperiode. Plan een adviesgesprek in.

ONS RESULTAAT

Facelift

Bij Essential Aesthetics zijn we gespecialiseerd in het uitvoeren van facelifts, zoals de S-lift (mini-facelift), een MACS-lift of een uitgebreide facelift. Overweegt je een facelift of wilt je weten wat een facelift inhoudt, lees dan verder!

ONS RESULTAAT

Neuscorrectie

Onze neus bepaalt voor een groot deel hoe blij we met ons gezicht zijn. Een scheve, kromme, te grote of wipneus kan de balans in ons gezicht verstoren. Ben jij ontevreden over jouw neus en wil je een rechte, kleinere neus. Of ben je ontevreden met jouw neus en weet je nog niet precies wat er mogelijk is? Het corrigeren van de neus wordt rhinoplastie of neusplastiek genoemd. Er zijn veel correcties mogelijk met een operatie; een correctie van het benig of kraakbenig neusskelet, van de neuspunt of de neusgaten. Wist je dat het ook mogelijk is om een rechte neus te krijgen met fillers?

ONS RESULTAAT

Halslift

Hoe goed je ook voor jezelf en jouw huid zorgt, er komt een tijd dat jouw huid haar jeugdige elasticiteit verliest. Helaas hoort hier verslapte huid bij. Verslapte huid in de hals of nek is een van de verouderingen waar wij je graag vanaf helpen. Hoewel we de tijd niet kunnen stoppen, kunnen wij je zeker helpen om de effecten van de tijd op jouw huid te vertragen en soms zelfs met een aantal jaren terug te draaien. Heb je last van te veel losse huid in je hals of nek (‘kalkoenhals’) dan hebben wij goed nieuws voor je. Deze verminderde elasticiteit van jouw huid is gemakkelijk te verhelpen met een halslift, ook wel Z-plastiek genoemd.

ONS RESULTAAT

Draadlift

In de loop van de tijd verandert de vorm en het uiterlijk van het gezicht, door leeftijd gerelateerde veranderingen in de stevigheid en elasticiteit van de huid in combinatie met zwaartekracht en verlies van vet. De draadlift is een nieuwe technologische vinding die oplossing biedt tegen verouderingskenmerken zonder te opereren.

ONS RESULTAAT

Ultherapy

Met trots presenteert Essential Aesthetics als een van de weinige klinieken in Den Haag de manier om pijnloos en zonder operatie huidveroudering tegen te gaan: Ultherapy®!
Strakke kaaklijnen, gladdere huid, minder lijntjes en rimpels. Met deze unieke behandeling is dat mogelijk voor gezicht, kin, hals en decolleté zonder operatie.
Ultherapy® werkt met geluidsgolven en gebruikt dezelfde technologie als bij ultrasound ofwel echo’s. Ultherapy® levert micro-gefocuste ultrasound energie af in exact de juiste lagen van de huid, zonder het huidoppervlak en de omringende huidstructuren te beschadigen. Het weefsel wordt door de geluidsgolven verhit en reageert hierop door het wondhelingsproces op gang te brengen. Dit proces bevordert de aanmaak van nieuw collageen en elastine en lift en verstrakt de huid geleidelijk op een natuurlijke manier.
Ultherapy is geschikt voor iedereen met milde verouderingstekenen zoals lijntjes, rimpels en verslapping van gezicht, kin, hals en decolleté.

ONS RESULTAAT

Microneedling

Essential Aesthetics kan je veel behandelingen bieden die jouw huid weer te laten stralen. Microneedling met de Dermapen is een van de nieuwere technieken op het gebied van microneedling.
Behandeling met de Dermapen is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en verfraaien zonder de bovenste huidlaag (epidermis) te beschadigingen. De Dermapen heeft veel voordelen ten opzichte van de MTS-roller of de Dermaroller:
De huid heeft minder hersteltijd nodig;
De behandeling is comfortabeler en nauwkeuriger.

ONS RESULTAAT

Belkyra / Kybella

Durf je geen selfies te nemen vanwege je dubbele kin? Ben je het zat om die dubbele kin in de spiegel en op foto’s keer op keer te zien? Essential Aesthetics helpt je om zonder operatie van jouw onderkin af te komen! De naam van deze techniek: Kybella, ook wel bekend als Belkyra.

ONS RESULTAAT

Radiesse®

Naarmate we ouder worden, treden er veel veranderingen op in de processen van ons lichaam, hoe goed onze genen ook zijn. Dit heeft invloed op hoe we ons voelen, maar ook hoe we eruitzien. Het verouderingsproces van ons gezicht is daar een voorbeeld van.

ONS RESULTAAT

Oorcorrectie

Wil je kleinere oren of oorlellen? Dan is het nu tijd om de stap te zetten om er iets aan te doen. Wij begeleiden je graag zodat je met een grote glimlach in die spiegel kunt kijken.

BEOORDELINGEN

Uitstekende zorg, patiënttevredenheid en resultaten betekenen alles voor Essential Aesthetics

Of je er nu levendiger uit wilt zien, de klok een beetje wilt terugdraaien of wilt investeren in je droomfiguur, het zorgzame team van Essential Aesthetics helpt je graag op weg. Ons team luistert echt naar jouw wensen en adviseert je over de mogelijkheden, met respect voor jouw natuurlijke schoonheid. Maak een afspraak voor een kennismaking, wij ontmoeten je graag. Meer weten? Bekijk de reviews en lees over ervaringen met onze kliniek. Je kunt ons ook volgen op Instagram, Facebook en Linkedin ..

ZIE PATIËNTENVERHALEN