Voor en na

We begrijpen dat jouw uiterlijke schoonheid
verbetert je innerlijke schoonheid en vice versa.

ONS RESULTAAT

Botuline toxine

Een botox behandeling kan de oplossing zijn voor verschillende klachten. Denk aan ouderdomsverschijnselen, een strenge blik, migraine, overmatig zweten en zelfs tandenknarsen.
Onze arts is gespecialiseerd in anti-ageing en is tevens ook hoofd KNO-arts in het Erasmusziekenhuis. Zijn expertise en ervaring van het gezicht leveren mooie natuurlijke resultaten op. Essential Aesthetics werkt met juiste experts en de beste merken: Dysport, Botox, Vistabel, Bocouture en Azzalure.

ONS RESULTAAT

Fillers

De term ‘fillers’ zegt eigenlijk alles; een filler vult tijdelijk (verloren) volume. Zo kun je plooien en rimpels opvullen met fillers, via filler-injecties. Een filler is een gel op basis van hyaluronzuur. Deze stof verbetert de hydratatie en kwaliteit van de huid. Naarmate je ouder wordt, verliest jouw huid volume, waardoor je er moe of ouder uit kunt zien. Je krijgt bijvoorbeeld diepere rimpels, een ingeklapte neusplooi of ingevallen jukbeenderen en wangen. Als je in de spiegel kijkt, heb je natuurlijk liever een jeugdiger uiterlijk. Heeft je wat hulp nodig of bent je niet helemaal tevreden met jouw gezichtsvormen en contouren, vraag dan onze specialisten om een ​​vrijblijvend adviesgesprek.

ONS RESULTAAT

Skinboosters

Ontdek nu het geheim van langdurige hydratatie van jouw huid. Te veel zon, stress, ongezonde voeding, milieuvervuiling; allemaal factoren die invloed hebben op jouw huid. Je huid houdt minder vocht vast, terwijl dat juist zo belangrijk is voor een gladde, soepele en stralende huid. Heb je last van een droge huid, een vale huid, of een ongezonde huid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

ONS RESULTAAT

Borstvergroting

We geven je graag een goed beeld van een borstvergroting en wat hierbij komt kijken. Aller eerst, is de kwaliteit van de implantaten super belangrijk. Bij een borstvergroting is de kwaliteit van de implantaten erg belangrijk. Daarom zijn de implantaten die Essential Aesthetics gebruikt veilig; ze lekken niet en gaan een leven lang mee.

ONS RESULTAAT

Borstlift

De borstlift behandeling is een veel voorkomende procedure voor cosmetische chirurgie. Tijdens deze operatie wordt de borst omgevormd tot een borst die er jonger uitziet en steviger aanvoelt. De operatie heet ook wel mastopexie. Deze wordt uitgevoerd bij vrouwen bij wie de borsten zijn gaan hangen. Dit is vaak het resultaat van zwangerschap, borstvoeding, ouderdom en/of zwaartekracht. Het effect van zwangerschap en een uitzetting van de borsten met melk zorgt ervoor dat de vezelige banden die de borsten in hun jeugdige vorm ondersteunen, afbreken en de huid uitrekt.

ONS RESULTAAT

Borstverkleining

Rugklachten, oncomfortabel zijn met jouw borsten, of simpelweg borsten die niet bij jouw lichaamsbouw passen. Welke reden jij ook hebt om jouw borsten te verkleinen. Essential Aesthetics helpt je graag bij het realiseren van jouw wens. Een borstverkleining kan de oplossing zijn wanneer je kleinere of stevigere borsten wil. Om jouw borsten te verkleinen kunnen verschillende methoden gebruikt worden, zelfs verkleinen door het verwijderen van vet (liposuctie) kan een methode zijn. Onze chirurg bekijkt tijdens een vrijblijvend adviesgesprek samen met jou de mogelijkheden, zodat het beste resultaat met zo weinig mogelijk littekens bereikt wordt.

ONS RESULTAAT

Liposuctie

Bij Essential Aesthetics specialiseren wij in liposuctie, vet aspiratie en dermolipectomie, vet snijden. Naast liposuctie is er nu ook LipoSculpting, een nog geavanceerdere manier van liposuctie. Als je liposuctie overweegd, blijf dan lezen!
Soms, als we het proberen (wanneer we de energie en tijd kunnen vinden), geeft sporten ons niet het resultaat waar we op hebben gehoopt. Liposuctie kan dan een optie zijn. Let wel op dat liposuctie geen manier is om gewicht te verliezen, maar meer om overig vet op bepaalde plekken weg te halen, zoals buikvet bijvoorbeeld.
Veel vrouwen hebben last van opgehoopd vet rond de heupen, dijen, buik en bovenarmen. Dit is vooral het geval na een zwangerschap door de invloeden van hormonen of de overgang. Voor mannen zijn de ophopingen vaak rond het buik of nek gebied. Maar ook rond de knieën, in het gezicht, rond de enkels, rug en zitvlak. Dit is moeilijk weg te trainen. Liposuctie kan dan de ideale oplossing zijn. Soms moet vet ook weggehaald worden om het beste resultaat te behalen (dermolipectomie), wat vaak gebeurd bij het behandelen van cellulitis.

ONS RESULTAAT

Liposculpture/360°

Sinds kort is een van de meest innovatieve behandelingen op het gebied van vetverwijdering ook in Nederland mogelijk: Liposculpting. Deze Zuid-Amerikaanse behandelingsmethode kunnen wij op een veilige en gecontroleerde manier uitvoeren. Het is dus niet langer nodig om naar het buitenland af te reizen voor deze doeltreffende behandeling. Liposculpting Liposculpting tilt bodycontouring naar een volgend niveau en is in het buitenland een erg populaire techniek.
Essential Aesthetics werkt samen met een internationale ervaringsdeskundige (lees meer over onze internationale artsen). Luca Piombino. Dr. Piombino is getraind in Zuid-Amerika en onder andere gespecialiseerd in bodycontouring met liposuctie en lipofilling.

ONS RESULTAAT

Mommy makeover

De naam zegt het al. Het moederschap is een van de mooiste dingen die een vrouw kan meemaken. Helaas gaat dat vaak samen met hormonale veranderingen en veranderingen van het lichaam door de zwangerschap, bevalling en borstvoeding. Veel vrouwen durven na het krijgen van kinderen amper in de spiegel te kijken, omdat zij zichzelf niet meer herkennen. Herken je dit? En wil je weer in vorm door het leven? Essential Aesthetics helpt je graag, zodat je weer met trots in de spiegel kan kijken.

ONS RESULTAAT

Bilvergroting met vet (BBL)

Wij zijn bij Essential Aesthetics onder meer gespecialiseerd in bilvergroting, zoals de Braziliaanse billift of bilvergroting met implantaten. Overweegt je een bilvergroting? Lees dan verder! Jennifer Lopez, Kim & Khloe Kardashian, Beyoncé, Kylie Jenner en Amber Rose, zijn allemaal beroemdheden met veel bewonderde grote billen. Of deze dames nu een beetje hulp hebben gehad of niet, volle billen zijn prachtig. Ook in Nederland groeit de vraag naar bilvergroting. Wilt je rondere of vollere billen? Dat kan nu ook in Nederland, in alle veiligheid en met langdurig resultaat.

ONS RESULTAAT

Bilvergroting met implantaten

Veel mensen vinden dit een spannende procedure. Hoewel borstvergrotingen met implantaten tegenwoordig heel normaal zijn, kijken velen raar op van bilimplantaten. Dat komt ook voort uit angst voor slechte implantaten en de risico’s die daarbij horen. Maar inmiddels zijn er zeer veilige implantaten op de markt, die speciaal ontwikkeld zijn voor de billen. De implantaten voelen natuurlijk aan en gaan een leven lang mee (mits er geen klachten zijn). Essential Aesthetics werkt samen met een zeer betrouwbare fabrikant van hoogwaardige implantaten.

ONS RESULTAAT

Buikwandcorrectie