Skip to main content

Fillers

Om lijntjes en rimpels te verminderen
en gezichtscontouren te creëren

Wij streven ernaar om injectables naar
een hoger en natuurlijker niveau te brengen.

Waarvoor zoek je een filler behandeling?

ANTI-AGING

Naarmate je ouder wordt, neemt de hoeveelheid hyaluronzuur en collageen in je huid af. Dit zijn stoffen die erg belangrijk zijn bij het op peil houden van het vochtgehalte en het geven van stevigheid aan de huid. Als gevolg hiervan wordt de huid meer uitgedroogd en minder stevig. Rimpels en lijntjes ontstaan sneller. Deze worden dieper met de leeftijd en kunnen een vermoeide gezichtsuitdrukking geven. Een behandeling met fillers kan deze aspecten tegengaan en je een meer ontspannen en jeugdige uitstraling geven.

VOLUME HERSTEL

Onze botten krimpen enigszins en we verliezen volume in ons gezicht naarmate we ouder worden. Hierdoor kan de structuur van het gezicht veranderen en kan de huid gaan verslappen. Door fillers te gebruiken om dit verloren volume te herstellen, is het mogelijk om bij specifieke delen van het gezicht de huid te verstevigen. Meestal worden fillers vaak in de wangen, jukbeenderen en slapen geïnjecteerd om het volume te helpen herstellen waar geen vetkussentjes meer aanwezig zijn.

GEZICHTSCONTOURING

Als je je lippen, neus mooier wil maken of meer definitie wilt geven aan je kaaklijn of wangen, dan zijn fillers een goede optie. Het gezicht contouren met fillers is de laatste jaren steeds populairder geworden. Fillers kunnen je helpen het gezicht te vormen zonder dat een operatie nodig is. Met de juiste filler voor het juiste gebied, kun je je esthetische doelen bereiken. Door het gezicht te behandelen met injectables wordt het gezicht er meer gedefinieerd, slanker en jonger uitzien.

Welke filler behandeling past bij mij?


SKIN BOOSTERS

Skin boosters zoals Profhilo zijn de perfecte behandeling voor patiënten die last hebben van een slechte huidtextuur, uitdroging en een ongelijkmatige teint. Deze krachtige mix combineert zeer effectieve ingrediënten zoals aminozuren, antioxidanten en hyaluronzuren om de huid voller te maken en de jeugdigheid te herstellen – waardoor je een stralende uitstraling krijgt. Skinboosters ‘vullen’ niet zoals een traditionele filler, die volume toevoegt of gezichtsvorm en -contouren verandert.

Gebieden die kunnen worden behandeld met skinboosters zoals Profhilo omvatten het gezicht en ook een deel van het lichaam zoals de nek, handen en decolleté.

Lees meer over skin boosters


COLLAGEEN FILLERS

Vanaf het 25e levensjaar neemt het collageen in ons lichaam af. Een behandeling met collageen injecties zoals Radiesse filler heeft een dubbel effect. Het vult rimpels tijdelijk op, maar stimuleert ook de aanmaak van collageen. In de weken en maanden na de behandeling wordt nieuw collageen aangemaakt, waardoor de slappe huid strakker en elastischer wordt. De collageenstimulerende injectable geeft direct volume en stimuleert de aanmaak van lichaamseigen collageen.

Gebieden die kunnen worden behandeld met collageen fillers zoals Radiesse zijn het gezicht, de hals, de handen en het decolleté.

Lees meer over collageen fillers


HYALURONZUUR FILLERS

Als je je gelaatstrekken wilt definiëren, volume of contouren wilt geven, zijn fillers op basis van hyaluronzuur de perfecte oplossing. Fillers zoals Juvéderm bevatten hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof die je gezicht steviger maakt, meer volume geeft en fijne lijntjes en rimpels gladstrijkt. Bovendien hydrateren deze fillers met hyaluronzuur de huid, waardoor je een gezonde glans krijgt.

Gebieden die behandeld kunnen worden met hyaluronzuur zoals Juvéderm filler, zijn de jukbeenderen, mondhoeken, lippen, kin, traangoot, neuslippen plooi, neus, kaaklijn en je slapen.


Lees meer over hyaluronzuur fillers

Merken waarmee wij werken

Onze filosofie: Een natuurlijke look

Je krijgt een natuurlijk resultaat door het gebruik van de juiste filler, aangebracht door een kundige arts met een zachte hand. Bij Essential Aesthetics biedt onze filosofie je het meest natuurlijke resultaat door naar het gehele gezicht te kijken. Onze BIG-geregistreerde artsen respecteren jouw natuurlijke schoonheid en zullen daarom niet je hele gezicht veranderen, maar zoeken naar manieren om je eigen mooie eigenschappen te verbeteren. Dit betekent dat onze artsen gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van deze procedures op een manier die bij jouw gezicht past: natuurlijke lip filler, kaak filler, traangoot filler enzovoort.

Daarnaast is de technologie op het gebied van injectables geëvolueerd. Juvéderm, ’s werelds nummer één merk voor fillers, gebruikt nu een technologie die de filler integreert met het weefsel van het gezicht. Dit betekent dat je gezicht er nog steeds natuurlijk uitziet en in staat is om alle expressies van emoties te vertonen die we in het leven doormaken.

De fillers die wij gebruiken zijn gebaseerd op hyaluronzuur of collageen, stoffen die van nature in ons lichaam aanwezig zijn en die onze huid stevigheid en hydratatie geven. De filler wordt uiteindelijk geleidelijk door het lichaam afgebroken.

Wat zijn fillers?

Een filler is een gel op basis van hyaluronzuur, een stof die we van nature in onze huid en gewrichten hebben. Deze stof verbetert de hydratatie en kwaliteit van de huid. Als je huid goed gehydrateerd is, ziet het er glad en stevig uit.

Naarmate we ouder worden, vermindert de hoeveelheid hyaluronzuur die door ons lichaam wordt geproduceerd. Daardoor wordt onze huid droger. Als gevolg daarvan ontstaan rimpels en plooien.

De benaming ‘fillers’ zegt het eigenlijk al; een filler vult (verloren) volume tijdelijk op. Fillers kunnen de huid gladder maken, het gezicht contouren en de lippen voller te maken. Het hydrateert en verbetert de kwaliteit van onze huid en helpt je zo het verouderingsproces te vertragen.

Tegenwoordig is de kwaliteit van de fillers verbeterd en de nieuwe VYCROSS-technologie zorgt voor een natuurlijke uitstraling. De nieuwe filler integreert zich met je eigen weefsel, waardoor de filler dynamisch wordt, zelfs wanneer je lacht, praat of fronst.

Essential Aesthetics werkt met de volgende kwalitatief hoogwaardige merken:

 • Juvéderm
 • Stylage
 • Teosyal
 • Radiesse

Als je meer volume wilt zonder gebruik van filler, kun je kiezen voor opties zoals Fat Grafting. Vraag nu een vrijblijvend adviesgesprek bij onze specialisten.

Fillers voor anti-aging

In de loop van het leven wordt de huid van het gezicht dunner en losser. Naarmate je ouder wordt, vermindert ook de hoeveelheid hyaluronzuur en collageen in je huid. Dit zijn stoffen die van nature in je huid voorkomen en is erg belangrijk in het behouden van het vochtgehalte en de stevigheid van de huid. Je lichaam maakt zelf hyaluronzuur en collageen aan, maar breekt het ook weer af.

Als gevolg daarvan raakt de huid meer uitgedroogd. Rimpels en lijntjes ontstaan daardoor sneller. De lijntjes worden ook wel expressielijntjes genoemd. Deze worden met de jaren dieper en kunnen een boze/vermoeide gezichtsuitdrukking geven.

Onze injectables team kan hierbij helpen door een behandelplan te maken. In sommige gevallen is meer dan 1ml geadviseerd om het gewenste resultaat te behalen. Hierdoor zijn er soms ook meerdere behandelingen nodig om een goed resultaat op te bouwen en te bereiken.

De arts injecteert de filler zorgvuldig en creëert hiermee meer volume onder de huid. Een fillerbehandeling kan helpen bij rimpels, maar ook bij het opnieuw liften van de huid. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de neuslippen plooi, marionetlijnen en wallen opvullen met traangoot filler De behandelde zone zal na de behandeling meer gehydrateerd aanvoelen. De filler heeft ongeveer 9 tot 24 maanden effect, afhankelijk van het merk..

Goed om te weten:
De manier van leven is tevens ook van invloed op de conditie van de huid. Zonaanbidders en rokers hebben op relatief jonge leeftijd een slappe rimpelige huid door schade die van buitenaf veroorzaakt wordt. Naast een fillerbehandeling is het ook aangeraden om de huid te behandelen. Onze huidtherapeut werkt samen met de arts om
een compleet stappenplan te maken. Door meerdere lagen van de huid te verzorgen, blijft het effect van de filler langer zichtbaar.

Fillers voor volume herstel

Door onze moderne, drukke manier van leven met veel stress hebben we steeds vaker last van een ongezonde huid. Ook krimpen de botten naarmate we ouder worden. Hierdoor kan de structuur van het gezicht veranderen. De huid kan hierdoor zakken en ‘hangen’. Met de volumerestauratie is het mogelijk om de effecten van ons leven en tijd te vertragen en verhelpen.

Fillers helpen het volume in specifieke delen van het gezicht te herstellen. Jouw huid is de belangrijkste basis voor jouw schoonheid, omdat de conditie veel vertelt over jouw gezondheid.

Afhankelijk van het gekozen product wordt de filler in de huid of vlak onder de huid ingespoten door middel van meerdere prikjes met een fijn naaldje. Sommige delen van het gezicht zijn gevoeliger dan andere.

Volumerestauratie kan een optie zijn bij:

 • Diepe rimpels
 • Diepe neuslippenplooi
 • Diepe marionetlijnen
 • Lijnen rond de mond (rokerslijnen)
 • Volumeverlies van de lippen

Fillers voor gezichtscontouring

Ben je niet blij met je lippen, neus of de contouren van je gezicht? Een filler behandeling bij Essential Aesthetics kan dit verhelpen.

Het contouren van het gezicht met fillers is de laatste jaren steeds populairder geworden. Fillers kunnen de rondingen en vormen van je gezicht verbeteren door bepaalde gelaatstrekken te accentueren. Er worden natuurlijk-ogende highlight en schaduwen gecreëerd in het gezicht. Hierdoor kan je er slanker en jonger uitzien. Dit kan gezien worden als een ‘liquid’ correctie.

Het resultaat kan tot 6 maanden en zelfs 2 jaar blijven. Dit verschilt per regio en filler.

Voor volume herstel in het gezicht:

 • Traangoot fillers
 • Lip fillers
 • Wang fillers
 • Kaaklijn fillers
 • Kin fillers
 • Neus fillers

Lip fillers

Wil jij ook mooie, gezonde, volle en gehydrateerde lippen die er natuurlijk uitzien?  Voor het opvullen van de lippen raden wij onze hydraterende lip fillers op hyaluronzuurbasis aan voor natuurlijk volle lippen. Vooral bij het opvullen van de lippen zien we soms te volle lippen die niet natuurlijk ogen. Ons team zorgt ervoor dat je in goede handen bent en onze arts zal er alles aan doen om jouw resultaten er zo natuurlijk mogelijk uit te laten zien.

Bij lippen opvullen geldt ‘one size fits all’ niet. Elk paar lippen en elke gezichtsstructuur is anders.

De lippen voller maken
Als je op zoek bent naar een meer zichtbare verandering met extra volume om de volheid van de lippen te vergroten.

 

 


De lippen vormgeven
Als je de vorm van je lippen wilt verbeteren en een beetje volume wilt toevoegen. Om de natuurlijke rondingen van je lippen te accentueren.

 

De lippen gladstrijken
Als je het uiterlijk van de lippen wilt opfrissen, is een subtiele verandering voldoende om de definitie en gladheid van de lijntjes in de lippen te verbeteren.

 

Een van de grote voordelen van dit type filler is dat de effecten lang aanhouden, maar dat de lipvergroting niet blijvend is. Zo heb je altijd controle over je uiterlijk. Daarnaast wordt de lip filler een klein beetje verdund met lidocaïne, waardoor de behandeling vrijwel pijnloos is. Je kunt zelf bepalen of je het geleidelijk wilt opbouwen, met 0,5 ml filler of wat sneller gaat met 1 ml lip filler. Onze BIG-geregistreerde arts geeft je graag zijn advies.

Traangoot filler (onder de ogen)

Essential Aesthetics werkt samen met de anti-aging award winnaar van Teosyal, de Redensity II filler, de enige filler ter wereld, specifiek ontwikkeld voor het vullen van de traangoot om zo de vermoeide blik en donkere wallen te verminderen.

Teosyal Redensity II geeft de traangoot onder de ogen plaatselijk wat meer volume, zodat men weer een frisse en energieke uitstraling creëert. Het geeft een perfect volume resultaat en werkt tot in detail. De traangoot filler bestaat uit antioxidanten, vitaminen, mineralen en aminozuren. Dit complex zorgt voor een betere huidconditie waardoor de donkere kringen onder de ogen verminderen.

Teosyal Redensity II is een biologisch afbreekbare, niet-permanente filler op basis van natuurlijk gecrosslinked en niet-gecrosslinked hyaluronzuur gecombineerd met een stevig dermacomplex. Het is de ideale injectable voor de traangoot behandeling onder de ogen. Dit gebied is zeer delicaat en kent een moeilijke anatomie voor een injectable. Een filler met specifieke eigenschappen is wat nodig is om veilig, zonder complicaties het beste resultaat te behalen.

Pijnloze behandeling: De Teosyalpen

Een accuraat instrument voor schoonheid
Met een conventionele spuit moet de behandelaar kracht uitoefenen om de gel te injecteren. De druk die nu wordt uitgeoefend is niet constant en wordt hierdoor als pijnlijk ervaren.

Stelt de arts in staat om preciezer te werken
De injectiehoeveelheid en de injectiesnelheid kan door de behandelaar worden ingesteld op basis van de soort behandeling en het behandelgebied. De gel wordt langzaam, gedoseerd en gecontroleerd geïnjecteerd dankzij het gemotoriseerde systeem.

Aanzien de injectie elektronisch gecontroleerd wordt, is de behandelaar in staat om zich geheel te focussen op de plaatsing van de gel in plaats van het uitoefenen van de druk die noodzakelijk is bij de conventionele handmatige injectiespuiten.

Wat zijn de voordelen?
De eenvoudige bediening van de Teosyal Pen brengt een aantal voordelen met zich mee:

 • Minder pijnlijk, minder zwelling.
 • Sneller herstel.
 • Natuurlijkere resultaten.
 • Betere cosmetische resultaten.
 • De behandeling is comfortabeler.
 • Minder neveneffecten.

Indicaties
De Teosyal Pen kan gebruikt worden voor alle indicaties die normaliter behandeld worden met injectables:

 • Fijne rimpels (beginnende rimpels)
 • Gemiddelde rimpels (modale rimpels, diepe fronsrimpel en/of rimpels op de bovenlip)
 • Diepere rimpels (neus-lippenplooi en/of marionetlijnen)
 • Volume herstel (o.a. jukbeenderen, kin en/of kaaklijnen)
 • Huidversteviging
 • Traangootjes
 • Lippen

Wat zijn de risico’s van fillers?

 • Hyaluronzuur is een natuurlijk product dat in de normale huid ook voorkomt en het is volledig biologisch afbreekbaar. De kans op allergische reacties op hyaluronzuur is zeer klein, omdat het geen dierlijke eiwitten bevat. Er is altijd een klein risico op een wat meer-dan-gemiddelde zwelling en een bloeduitstorting. Deze verdwijnen echter vaak binnen één tot twee weken.
 • Meestal is de behandelde huid gedurende enkele uren na de behandeling licht gezwollen en rood. Deze reacties zijn altijd mild van aard en verdwijnen spontaan. Om zwelling zo beperkt mogelijk te houden kan het behandelde gebied gekoeld worden met koude kompressen. Om de zwelling verder te verminderen, raden wij je aan om de eerste 2 dagen na de injecties niet te veel te bukken en het hoofd zoveel mogelijk rechtop te houden. Tijdens de nacht mag je het hoofd gewoon laten rusten op een kussen.
 • Bij de dunne huid kan soms gedurende enkele dagen een blauwe plek (bloeduitstorting) ontstaan. Deze kan je camoufleren met make-up.
 • Tegen eventuele pijn kun je een paracetamol nemen. Als dit onvoldoende helpt of als de pijn toeneemt, kun je het beste contact opnemen met de kliniek.

Let op: een filler-behandeling wordt niet toegepast bij zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Wat kan ik doen als de resultaten mij niet bevallen?

Er is altijd een risico dat het resultaat je niet bevalt. Misschien heb je het gevoel dat een fillerbehandeling niet geschikt is voor jouw gezicht. In dat geval kan de filler worden opgelost met behulp van Hyalase®.

Hyalase® is een filler die hyaluronidase bevat, een oplosmiddel dat wordt gebruikt om het hyaluronzuur in de fillersubstantie af te breken. Het begint onmiddellijk te werken nadat het in de gewenste zone is geïnjecteerd. Het eindresultaat kan tot twee weken duren.

Afhankelijk van het behandelde gebied kunnen meerdere Hyalase®-behandelingen nodig zijn, omdat de Hyalase® in sommige gevallen niet de volledige filler in één keer kan oplossen.

Nazorg bij een filler behandeling

Na de injectie treedt het opvullende effect meteen op. Soms moet na 4 – 6 weken een tweede behandeling plaatsvinden om een beter resultaat te bereiken dat vervolgens 12 – 24 maanden zichtbaar blijft. De meeste mensen zijn tevreden over het resultaat van de eerste behandeling. Om een langdurig blijvend effect te behouden, kan de plastisch chirurg/cosmetisch arts de behandeling herhalen zodra het effect begint af te nemen of verdwenen is.

De eerste dagen na een filler behandeling zijn er een aantal dingen belangrijk

 • Het is verstandig dat je zich de eerste 24 uur na de behandeling niet sterk fysiek inspant. Ook moet je heftige spierbewegingen van het gelaat zoveel mogelijk voorkomen.
 • Gebruik de eerste uren na de behandeling geen make-up.
 • Vermijd ongeveer 1 week overmatige blootstelling aan de zon, gebruik van de sauna en zonnebank totdat de zwelling en de roodheid van het behandelde gebied verdwenen is.
 • Onderga in het behandelde gebied de eerste 2 weken geen behandeling bij een schoonheidsspecialist, zoals peelings, bindweefselmassages, gezichtsscrubs, microdermabrasie, laser of andere gezichtsverzorgende behandelingen.
 • Je mag jouw gezicht voorzichtig wassen. Masseren van het behandelde gebied wordt afgeraden. Wel kunt je direct gebruik maken van jouw eigen dagelijkse huidverzorgende producten en make-up.
 • Mocht je in de dagen na de behandeling een verdikking op de plaats van de inspuiting voelen, dan kunt je dit een paar dagen, een paar keer per dag een aantal minuten masseren volgens de instructies van jouw arts. Doe dit vooral niet langer, want dan is er kans dat er zwelling en roodheid ontstaat!
 • Als je de lippen heeft laten behandelen, mag je de eerste 24 uur na de behandeling niet zoenen en geen hete of koude dranken drinken.
 • Blauwe plekjes kunt je behandelen met Arnica crème.

Jouw anti-verouderingsplan op maat


Naast een injectable behandeling is het ook aangeraden om de andere multidimensionale lagen van de huid te behandeling. Onze huidtherapeut werkt samen met de arts om een compleet stappenplan te maken. Dit zorgt voor een langdurig effect van de injectable.

Er zijn verschillende soorten behandelingen beschikbaar bij Essential Aesthetics die elk een andere dimensie van de huid behandelen. Een anti-verouderingsplan kan worden gezien als een piramide, waarbij de fundering de basis vormt, en de lagen daarboven het complete
plaatje moeten verbeteren en aanvullen.

 • Leefstijl

De eerste stap is het verbeteren van de levensstijl. Ons team zal jou begeleiden met supplementen, groene detox-sappen en vitamine-infusies om het immuunsysteem te regenereren en een boost te geven. Wat er gebeurt vanbinnen, is te zien aan de buitenkant, ongeacht je inspanningen om het te verbergen. Daarom is de gezondheid van het lichaam de eerste stap in het creëren van een gezonder en beter uiterlijk.

 • Non-invasieve behandelingen

De tweede laag van de piramide staat voor niet-invasieve schoonheidsbehandelingen. Dit zijn meer traditionele hands-on gezichtsbehandelingen met de beste selectie van producten voor zowel professioneel als thuisgebruik. We stemmen elke behandeling af op de persoonlijke reis van de klant, die een voortdurende transformatie is. Levensstijl, plotselinge hormonale veranderingen, de gezondheidstoestand en stressniveaus kunnen verschillen tijdens elk bezoek. We passen hierdoor de behandelingen en producten telkens aan, zie ons als een personal trainer voor je huid!

 • Minimale invasieve behandelingen

De derde laag bestaat uit minimale invasieve schoonheidsbehandelingen, die de diepere laag van jouw huid helpen te regenereren en het belangrijkste: herstellen. Wanneer je de producten die je thuis gebruikt nutteloos vindt, zelfs de duurste, is dit het juiste moment om over te stappen op minimaal invasieve schoonheidsbehandelingen. Deze behandelingen creëren kleine wondjes die het menselijk oog niet kan zien, waardoor de huid gedwongen wordt nieuwe cellen aan te maken, de aanmaak van collageen te stimuleren en elastine op een efficiënte manier te verbeteren. Bovendien worden bij deze behandelingen de beste ampulcocktails gebruikt die door het meest ervaren Europese laboratorium zijn ontworpen en geproduceerd. Huidproblemen zoals open poriën, uitdroging, rimpels, pigmentatie, couperose enz. kunnen grotendeels worden verbeterd door een reeks consequente behandelingen.

 • Invasieve behandelingen

De vierde laag staat voor de invasieve behandelingen: injectables. Naarmate de tijd verstrijkt, slinken onze botten en verdwijnen de vetkussentjes in ons gezicht. Het gevolg is dat je getuige bent van een verslapte huid. Injectables kunnen het volume herstellen volgens uw botstructuur en ook uw collageenproductie stimuleren. Zo profiteer je van huidverbetering en een frisse uitstraling voor de lange termijn. Wanneer je investeert in injectables, raden we je aan om een keer in de vier weken de resultaten te behouden met schoonheidsbehandelingen om de resterende lagen van je huid te behandelen.

 • Chirurgische ingreep

De vijfde en laatste laag staat voor chirurgische ingrepen. Als u er aan de buitenkant niet uitziet zoals je je van binnen voelt, kun je kiezen voor alternatieven zoals chirurgie die onmiddellijke en langdurige resultaten opleveren. Onze afdeling plastische chirurgie is toegewijd om je reis te ondersteunen bij het realiseren van je transformatie. Echter, zelfs na een operatie, blijft je huidstructuur hetzelfde. Om een goede huidelasticiteit en een goede huidkwaliteit te behouden, adviseren wij je om thuis de juiste producten te gebruiken en de huid te verzorgen met de juiste schoonheidsbehandelingen. Je kunt 6 maanden na de operatie beginnen met de behandeling van de huid.

Prijzen

Stylage                              Prijs
1ml  €350
2ml €640
3ml €900
4ml €1100

Nummer 1 hyaluronzuurfiller wereldwijd

Juvéderm (Volift, Volux, Volite)  Prijs
1ml  €500
2ml €900
3ml €1200
4ml €1540

Oplossen van filler met Hyalase®:

 • Eerste behandeling €150
 • Vervolgbehandeling €85
Injectable Perfectie 80 minuten € 549,-
Openingsceremonie
 • Gepersonaliseerd consult
 • Essential oliën voor zuivering
10 min
Voorbereiding van de gezichtshuid - Hydrafacial Express
 • Aromatische huidreiniging
 • Exfoliatie om dode huidcellen aan het oppervlak te verwijderen
 • Extractie van onzuiverheden
60 min
1 zone Rimpelbehandeling & 1ml Filler (voor € 375,00)
20 min
Herstel & sluitingsceremonie
Uitnodiging naar onze schoonheidsbar met een afsluitend drankje
10 min

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek kan je terecht met al jouw vragen en kijkt de arts naar de mogelijkheden die het beste passen bij jouw lichaam. Wil je hierna nog een afspraak of heb je meer informatie nodig? Dat kan, het gaat immers om jouw lichaam. Gun jezelf het beste en maak een afspraak. Essential Aesthetics heeft al veel patiënten geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is trots op een tevredenheidsscore van maar liefst 96%. [Lees de reviews hier]

Nu is het jouw beurt! Boek een gratis persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek met een van onze care team specialisten via 070 220 2222. Because you are essential to us.

Het tweede consult met de door je gekozen chirurg is tegen betaling (€ 50). Deze vergoeding wordt in mindering gebracht op de factuurkosten voor operaties. Zelfs wanneer je achteraf geen behandeling bij ons boekt, ontvang je een uitgebreid en medisch verantwoord consult. Na dit adviesgesprek heb je al veel informatie, een waardevolle basis voor eventuele vervolgstappen.

VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

Over ons

Aangenaam verrast door de zorg die ik kreeg bij Essential Aesthetics. Topdokters en personeel zijn erg aardig en zorgzaam! deze clinic zeker aanbevelen!

Aanbevolen door 96% van onze cliënten
Uitstekende zorg en ondersteuning
8.8 score op klinische ervaringen
Zie onze voor en na foto’s

Essential Aesthetics is een bijzondere kliniek met ISO-9001 en NEN-8009 certificering, in een prachtig monumentaal pand in Den Haag. Wij zijn gespecialiseerd in plastische chirurgie, injectables, afvallen en anti-ageing behandelingen.
Vanuit onze visie biedt Essential Aesthetics je zoveel mogelijk begeleiding in alle disciplines die nodig zijn voor een gezonde levensstijl.
Onze kliniek is ontstaan ​​uit de passie van één vrouw. De passie voor schoonheid en een diep gevoel voor dankbaarheid voor alles wat ons lichaam ons geeft heeft geleid tot het levenswerk van de eigenaar en oprichter: een kliniek die moedigt vrouwen aan om zelfverzekerder en sterker te worden en meer te genieten van het geschenk van een mooi en gezond lichaam. En dat is wat Essential Aesthetics doet met een gedreven team van Nederlands, internationaal artsen en ervaringsdeskundigen. Essential Aesthetics is a brand made by women, for women. Het is veel te doen vertrouw je lichaam toe aan iemand anders. Wij begrijpen dat en bieden je daarom alleen het beste en de veiligheid van onze gecertificeerde kliniek.
Je kunt bij onze kliniek terecht voor fillers, spierontspanners behandelingen maar ook voor plastic chirurgie: borstvergroting, bilvergroting, facelifts, liposuctie en meer. Wat maakt ons uniek in de kliniek is dat we je vanaf september 2020 ook professioneel DNA-onderzoek aanbieden voedingsadvies, bindweefselmassage en sportbegeleiding.

Maak kennis met onze specialisten

Onze ISO-9001 en NEN-8009 gecertificeerde kliniek werkt uitsluitend met ervaren gekwalificeerde specialisten met passie voor het vak, die zorgen en oog hebben voor jouw noden en wensen als onze patiënt, met respect voor jouw natuurlijke schoonheid. Ons bedrijf is gebouwd rond het vervullen van jouw wensen! We brengen de toewijding aan details, aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen, om het beste resultaat te garanderen. Dankzij onze internationale artsen die actief zijn in het veld en op de hoogte zijn van de laatste trends en technieken, kunnen we je helpen om het best mogelijke resultaat te behalen. Onze specialisten kijken er naar uit om met je samen te werken om te kijken hoe we jouw droom kunnen waarmaken. Het zorgteam van Essential Aesthetics staat voor, tijdens en na de reis voor je klaar. Van de intake tot de nazorg. Bij ons bent je in bekwame, veilige handen want je bent essentieel voor ons.

Dr. Aniel Sewnaik

Injectable specialist & gelaatschirurg

Dr. Sewnaik heeft jarenlange ervaring in reconstructieve chirurgie van hoofd
en hals. Deze zet hij in voor optimale resultaten bij het toedienen van
injectables en facelift operaties.

Alexandra Gomes

Medisch consulent & Voedingsexpert

Alexandra heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van huidverzorging en heeft een passie voor gezondheidszorg een (inner) beauty. Zij assisteert de arts tijdens het consult, maar is daar vooral als jouw aanspreekpunt. Persoonlijke aandacht gecombineerd met kennis van de vele behandelingen en ingrepen die onze kliniek kan bieden, zorgt voor het juiste advies en uiteindelijk voor de behandeling die het beste bij jou past.

Fillers Den Haag

De filler behandeling vindt plaats in ons prachtige pand in Den Haag. Ook de eventuele check ups na fillers vinden plaats in de kliniek in Den Haag. Fillers Den Haag doe je bij Essential Aesthetics.

BEOORDELINGEN

Lees de ervaringen van andere vrouwen op
ZorgkaartNederland en kliniekervaringen.nl