Skip to main content

Onze kliniek

Een rondleiding in onze kliniek

<---------- FOR MOBILE AND TABLET ---------->

OVER ONS

Virtuele Kliniek Tour

Essential Aesthetics is een bijzondere kliniek met ISO 9001 certificering, in een prachtig monumentaal pand in Den Haag. Wij zijn gespecialiseerd in plastische chirurgie, injectables, afvallen en anti-ageing behandelingen. Vanuit onze visie biedt Essential Aesthetics je zoveel mogelijk begeleiding in alle disciplines die nodig zijn voor een gezonde levensstijl.

Onze kliniek is ontstaan ​​uit de passie van één vrouw. De passie voor schoonheid en een diep gevoel van dankbaarheid voor alles wat ons lichaam ons geeft, heeft geleid tot het levenswerk van de eigenaar en oprichter: een kliniek die vrouwen aanmoedigt om zelfverzekerder en mondiger te worden en meer te genieten van het geschenk van een mooi en gezond lichaam. En dat is wat Essential Aesthetics doet met een gedreven team van Nederlandse, internationale artsen en ervaringsdeskundigen. Essential Aesthetics is a brand made by women, for women. Het is veel om jouw lichaam aan iemand anders toe te vertrouwen. Wij begrijpen dat en bieden je daarom alleen het beste en veiligheid vanuit onze ISO 9001 gecertificeerde kliniek.

Je kunt bij onze kliniek terecht met ISO 9001 certificering voor fillers, Spierontspanners behandelingen maar ook voor plastische chirurgie: borstvergroting, bilvergroting, facelifts, liposuctie en meer. Wat onze kliniek uniek maakt, is dat we je vanaf september 2020 ook professioneel DNA-onderzoek, voedingsadvies, bindweefselmassage en sportbegeleiding aanbieden. En dit alles verzameld in een bijzonder en monumentaal pand.

<---------- FOR MOBILE AND TABLET ---------->

Aangenaam verrast door de zorg die ik kreeg bij Essential Aesthetics. Topdokters en personeel zijn erg aardig en zorgzaam! deze clinic zeker aanbevelen!

OVER ONS

Virtuele Kliniek Tour

Essential Aesthetics is een bijzondere kliniek met ISO 9001 en NEN 8009 certificering, in een prachtig monumentaal pand in Den Haag. Wij zijn gespecialiseerd in plastische chirurgie, injectables, afvallen en anti-ageing behandelingen. Vanuit onze visie biedt Essential Aesthetics je zoveel mogelijk begeleiding in alle disciplines die nodig zijn voor een gezonde levensstijl.

Onze kliniek is ontstaan ​​uit de passie van één vrouw. De passie voor schoonheid en een diep gevoel van dankbaarheid voor alles wat ons lichaam ons geeft, heeft geleid tot het levenswerk van de eigenaar en oprichter: een kliniek die vrouwen aanmoedigt om zelfverzekerder en mondiger te worden en meer te genieten van het geschenk van een mooi en gezond lichaam. En dat is wat Essential Aesthetics doet met een gedreven team van Nederlandse, internationale artsen en ervaringsdeskundigen. Essential Aesthetics is a brand made by women, for women. Het is veel om jouw lichaam aan iemand anders toe te vertrouwen. Wij begrijpen dat en bieden je daarom alleen het beste en veiligheid vanuit onze ISO 9001 en NEN 8009 gecertificeerde kliniek.

Je kunt bij onze kliniek terecht met ISO 9001 en NEN 8009 certificering voor fillers, Spierontspanners behandelingen maar ook voor plastische chirurgie: borstvergroting, bilvergroting, facelifts, liposuctie en meer. Wat onze kliniek uniek maakt, is dat we je vanaf september 2020 ook professioneel DNA-onderzoek, voedingsadvies, bindweefselmassage en sportbegeleiding aanbieden. En dit alles verzameld in een bijzonder en monumentaal pand.

Aangenaam verrast door de zorg die ik kreeg bij Essential Aesthetics. Topdokters en personeel zijn erg aardig en zorgzaam! deze clinic zeker aanbevelen!

KLINIEK

Indruk