Skip to main content
Blog

Liposculpting mooiere lichaamscontouren.Natuurlijk en blijvend

By 26 maart 2021juli 12th, 2021Geen reacties

Liposculpting: mooiere lichaamscontouren. Natuurlijk en blijvend

Je billen die ondanks trainen en een gezonde levensstijl maar niet stevig en rond willen worden… Je taille die na de overgang ineens onzichtbaar is… En je buik, die na een aantal zwangerschappen niet meer zo strak is als je gewend bent.

Je lijf heeft je gebracht tot waar je nu bent. Daar mag je dankbaar voor zijn. En hoe prachtig is als je bij het ouder worden iets terugdoet voor je lijf, om het voor de rest van je leven in mooie conditie te houden?

Liposculpting kan hieraan bijdragen.

Wat is liposculpting?

Lipo betekent vet. Sculpting betekent vormgeven, boetseren. Met liposculpting boetseren we dus heel precies de door jou gewenste lichaamsvorm door op exact de juiste plekken vet te verwijderen. Zo boetseren we jouw gewenste lichaamsdeel letterlijk millimeter voor millimeter in de gewenste vorm. Liposculpting is daarmee de Michelangelo onder de plastische chirurgie.

De meest verfijnde technieken uit Beverly Hills en Zuid-Amerika – landen die flink voorop lopen in innovatie en ervaring op dit gebied – zijn nu in Nederland beschikbaar bij Essential Aesthetics. En als de mogelijkheden er zijn om je lichaam zelf de vorm te geven die je wenst, met bewezen blijvend én natuurlijk resultaat: waarom zou je er geen gebruik van maken?

Wat is het verschil tussen liposculpting en liposuctie

Liposuctie is goedkoper, en zorgt ook voor lokale vetvermindering, maar geeft wel wat minder voorspelbare resultaten. Voor vrouwen die een zeer gedetailleerd beeld voor ogen hebben van het gewenste eindresultaat, adviseren we liposculpting. Het geeft verfijnder resultaat dat vooraf beter te voorspellen is dan bij liposuctie.

Het resultaat

Met liposculpting is je lijf niet ineens onherkenbaar veranderd. Je lijf voelt nog steeds vertrouwd. Helemaal jij dus. Alleen op de juiste plaatsen ben je eindelijk die overtollige centimeters kwijt, en je zit een stuk steviger – en dus lekkerder – in je vel. Je omgeving zal dan ook niet zeggen: “Zo wat ben jij onherkenbaar veranderd”, maar: “Wat zie jij er goed uit. Ben je naar de sportschool geweest?”

Natuurlijk en blijvend resultaat is wat liposculpting je oplevert. Maar eigenlijk gaat het daar niet eens zozeer om voor onze cliënten, merken we in onze nazorgtrajecten. Ze krijgen er vooral vanbinnen een blijvende boost door. Ze staan weer stralend op foto’s. Passen weer in dierbare kledingstukken. In bikini op het strand liggen wordt weer vanzelfsprekend, in plaats van hoge uitzondering.

Geef jezelf met liposculpting een cadeau dat je verdient. Je hebt er jaren en jaren plezier van.