Dr. Luca Piombino

Essential Aesthetics is selectief in de keuze van specialisten. Naast de expertise en
ervaring, een van de kwaliteiten die we zoeken is 'een hart voor mensen'.

GRATIS CONSULTATIE

Aanbevolen
door 96% van onze klanten

8.8 score op
Klinische ervaringen

8.9 score op
Zorgkaart Nederland

4.7 score op
Google Reviews

Plastische chirurgie &
Injecties Clinic

We zijn toegewijd aan uitmuntendheid,
aangezien u voor ons essentieel bent
Aanbevolen
door 96% van onze klanten
8.8 score op
Klinische ervaringen
Bekend als de beste
in ons vakgebied in Nederland
Uitstekend
zorg en ondersteuning

OVER ONS

Wij geloven in groots dromen,
je passie volgen
en voor jezelf kiezen.

Luca Piombino

 

Voor internationale innovatieve technieken hoeft u niet meer naar het buitenland: met zijn internationale ervaring en expertise heeft onze materiedeskundige Dr. Piombino al vele Essential Aesthetics-patiënten geholpen om hun persoonlijke esthetische doelen in Nederland te bereiken. Mama make-overs, lichaamscontouren en zelfs Braziliaanse Butt Lifts (BBL) worden nu in Nederland uitgevoerd dankzij Dr. Piombino.

Dr. Piombino is een opgeleid en geregistreerd plastisch chirurg in Italië. Hij heeft internationale ervaring opgedaan in plastische chirurgische behandelingen door samen te werken met gerenommeerde klinieken in het buitenland. Hij is onder meer opgeleid in Zuid-Amerika en legt graag het verschil uit tussen de Nederlandse standaardprocedures en de procedures die hij kan uitvoeren. Dr. Piombino verdeelt zijn tijd over een aantal klinieken die zijn visie uitdragen, waarvan Essential Aesthetics er een is. Dr. Piombino werkt altijd onder supervisie van een BIG-geregistreerde Plastische Chirurg in Nederland. Zo hoeft hij niet in Nederland te wonen en kan hij toch zijn internationale expertise op een veilige manier van de hoogste kwaliteit delen.

 

Mensen helpen in de spiegel te zien wat ze willen zien, is heel dankbaar werk. Ik zie mensen groeien in vertrouwen. Ik geloof dat luisteren naar hun wensen en uitleggen wat er in hun geval mogelijk is een van de belangrijkste stappen is. Iedereen is uniek. Er is niet één standaardprocedure. Ik beeldhouw en ontwerp elke procedure die bij hun uniekheid past.

Dr. Piombino is gespecialiseerd in liposuctie, lipofilling, buikwandcorrectie, bilvergroting en mama make-overs.
Dr. Piombino is een van de weinige specialisten die lipofilling en liposuctie naar een hoger niveau kunnen tillen. Hij gaat zelfs een stap verder door zijn aangeboren gevoel voor esthetische schoonheid te gebruiken voor liposculptuur. Een techniek die hij in Zuid-Amerika heeft geleerd. Grotere billen met eigen vet? Mooiere lichaamscontouren? Dr. Piombino adviseert u graag.

Dr. Piombino is een gerespecteerd lid van de volgende verenigingen:

Hij houdt zijn kennis en kunde op peil door regelmatig opleidingen en bijscholingen in het buitenland te volgen bij collega-chirurgen en gerenommeerde klinieken.

In zijn vrije tijd reist Dr. Piombino de wereld rond om voor andere klinieken te werken. Hij werkt ook als vrijwilliger en stelt zijn expertise graag ter beschikking van kinderen die reconstructieve chirurgie nodig hebben.